Att hålla sina löften

Liten uppdatering från gårdagen; jag hann inte plocka purjon! Men det gick bra ändå 🙂 Gjorde vitkålssallad som tog slut i ett nafs eftersom Andreas uppskattade den också. Note to self; se till att få mer olivolja från ArcticMed när de har, den är jättegod, och jättebra!!

Har gått en tur med blöta hundar idag också. Hade massa saker på min ”att-göra”-lista, men tror inte jag kommer komma någon vart. Har ett utvecklingssamtal om bara en liten stund, så antagligen kommer jag få pausa mitt skrivande ett tag och återkomma. (Har det lyxigt med skolan bara 2,5 kilometer härifrån, upp till klass 6!) Trots allt försöker jag hålla mitt löfte till mig själv; att skriva en kvart varje dag. När jag åt som allra mest skräp lovade jag mig själv varje morgon att det skulle bli en bra dag med maten, men jag kom oftast inte längre än till mellan frukost och lunch, så föll jag dit igen. Därför känns det viktigt att fortsätta hålla igång skrivandet ett tag nu, för att hålla mina löften till mig själv och för att se vart det leder. Om det bara blir en vecka, och leder till några extra blogginlägg, så får det vara helt ok!

Jag har börjat inse att jag inte kommer hinna både skriva bok och fortsätta ta emot klienter, och det känns lite knivigt! Jag vill gärna göra både och, men behöver inse att jag inte är Superwoman (bara näst intill!!) Detta är något jag behöver titta lite mer ingående på, för det finns andra saker i livet som också behöver förändras för att jag ska hålla hela vägen.

Som jag trodde! Fick ta en liten paus för utvecklingssamtal, hönsutsläpp och äggplockning. Nu gäller det bara att få ihop eftermiddagen med allt dess innehåll. Vi har scout ikväll, och jag har en tanke om att hinna i tid för att göra upp eld så vi kan laga mat enligt planerna. Egentligen hade vi tänkt en mörkerspårning, men vi (jag och min scoutledarkollega) insåg att det inte kommer vara mörkt, så idén föll lite på eget grepp, så att säga!

Nåväl. Nu blev det liksom tomt i knoppen. Jag hade så mycket jag ville skriva, men det bara försvann när jag satte mig ner framför datorn igen. Märkligt hur det kan vara! Först ut är i alla fall att få i mig och övrig familj lite mat, det är ju liksom grunden för att över huvud taget klara eftermiddagen. Som tur är finns kotletter och kyckling kvar sedan igår, så det blir till att trolla på en höft. Då är det bra att ha bra basvaror hemma! Frysta grönsaker, smör, kallpressad olivolja, och så protein som bara kan värmas! Perfekt! Tja, det är väl bara att hugga i och sätta igång då!

Jamie, Brinda, Bönan och Ärtan (”arkivbild” Ärtan är konvalescent fortfarande!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.