Sluta blogga?

Funderar fram och tillbaka, försöker krasst se vad jag spenderar min tid på, och vad som ger mig eller andra något. Jag har upptäckt att jag har väldigt få följare och läsare på mina blogginlägg, och funderar över om det är värt att lägga tiden på det….

Jag vill ju ge något, dela med mig av mina tankar, min kunskap, och visa att det går att tillfriskna från sockerberoende och leva ett gott, sockerfritt liv, men kanske är jag otydlig i mitt budskap 🤔? Jag bloggar, kör min You Tube kanal, jobbar med klienter och administrerar FB-grupper mm mm. Ovanpå detta är jag trebarnsmamma och gift med en mjölkbonde, har tre hästar, tre hundar och sköter om försäljningen av gårdens ägg med allt vad det innebär. Inser nu när jag skriver att jag inte kommer kunna skriva ner allt annat också (odlingar, ankor, getter och annat jobb som jag lever med för att jag är bondmora).

Kanske dags att börja sålla, för mitt i detta är min egen sockerfrihet A och O, vilket innebär att jag även behöver spendera en hel del tid i köket för att se till att jag har bra mat.

De senaste veckorna har jag även lagt mer tid och fokus på att vara i ketos för att uppnå optimal läkning av både kropp och hjärna, då jag haft diffusa symptom på inflammation. Jag tror att överätning av nötter och bär varit en av orsakerna, samt att jag dricker en hel del vitt the, så jag vill ge min kropp mer av det den behöver.

Redan nu känner jag att jag kommit tillbaka till en känsla av att jag VILL ut och gå, och det är fantastiskt, för på grund av mina hälsporrar har det varit ett H……E att både och och sedan komma igång då jag suttit ett tag efter en promenad. Hade en rätt tuff Ketoflu, så något i min kropp reagerade verkligen då jag gick in i ketos!

Hmmm…. Ja, vi får väl se vart det pekar åt, men det verkar som sagt inte som att just min blogg är det som ger mest utdelning åt andra, vilket är lite synd, för jag gillar att skriva 😊 Nåja! Nu är det mörkt utanför fönstret och det är dags att natta hästar, stänga för hönsen och ta ut hundar för en lite kvällsluftning! Det får väl räcka för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.