Hur blev det med boken?

Igår blev det inget blogginlägg. Jag skrev 15 minuter (minst 😉) i min dagbok istället. Jag har fått massor av bra vägledning från min vän, Sofie Tallberg, som har Instagram kontot vitalized_by_tallberg som är )en fena på biohacking och som ska hjälpa mig. Vi ska köra 6 veckor på den här planen, och det ska bli spännande att se vad som kommer hända!

Igår ringde jag i alla fall upp förlaget och fick en lite bättre känsla efteråt. Den person som läst igenom mitt manus är tydligen historiker eller skriver om historia, och är iofs en van faktagranskare, men har alltså ingen som helst kunskap om sockerberoende (eller annat beroende heller om jag ska döma efter kommentarerna hen skrev) och lutar sig på helt annan faktabas gällande kost (typ jorden är platt 😉) än den forskning och den kunskap jag har skrivit boken utifrån. Jag fick också veta att personen ifråga fått kritik för att vara onödigt hård i sitt tillvägagångssätt, vilket ju var en lätt underdrift…..

Jag är glad att jag vågade vara ärlig och säga att det hade känts väldigt obehagligt att få tillbaka manuset med de här kommentarerna, givna med en oerhörd okunskap, och få känslan av att jag kommer vara tvungen att slåss mot mitt eget förlag. Den redaktör jag ska ha kontakt med och jag kom överens om att jag börjar jobba på de bitar som gäller källhänvisningar, upplägg, utformning, uppbyggnad osv, så skulle hon återkomma efter att hon själv läst manus. Så nu känns allt lättare, men jag tvivlar på att vi kommer kunna få ut boken till januari 2021, även om det vore riktigt roligt!

Tack för alla stöttande ord och all värme jag fått, som alltid ❤️ Nu är det dags att krypa in i skrivkojan och börja jobbet med boken på allvar.

Jag kommer troligen inte att skriva här varje dag framöver, men kommer ju helt klart få mina 15 minuter på andra sätt! Hoppas ni fortsätter följa min blogg ändå, och min biohacking resa också, den kommer jag dela i mina andra media, och kommer troligen dela ett och annat här ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.