Klåfingrig?!?

Jösses!

Idag hade det passat bättre med ”Vad har jag gjort?!” som rubrik. Mina klåfingrar testade ett nytt tema på min hemsida, och plötsligt hade alla blogginlägg, sidor och media försvunnit! Shit! Men nu tror jag att jag ska ha hittat dem alla igen!

Gårdagens arbetsuppgift i InSpira var att lära känna Anna Freuhling, som driver www.peaceofketo.com vilket verkligen var en härlig upplevelse. Anna har, genom att lägga om kosten till keto fått tillbaka livet trots att hon har inte mindre än fyra autoimmuna sjukdomar. Jag kommer lägga upp intervjun med henne på fredag nästa vecka, om allt går enligt planerna, så håll utkik!

Dagen idag innehåller två konsultationer för eventuellt nya klienter, och en uppstart i Sockerskolan, där jag börjat gå bredvid för att lära känna deras arbetssätt och kunna gå in som underkonsult så småningom, vilket jag ser mycket fram emot det!

Men tillbaka till min klåfingrighet! Jag är av naturen nyfiken och vill lära mig saker, men resultatet blir ofta att jag kan lite, om mycket, vilket ibland kan få oanade följder….. Jag är numer inte heller rädd för att prova mig fram, vilket kan få än mer oanade följder…. Vilket det gjorde idag! För tillfället har min hemsida en helt ny look, och jag är lätt skärrad efter att ha återfunnit och återpublicerat mina blogginlägg, eftersom jag älskar att skriva, och kände som att mina små bebisar försvunnit när all min text svävade omkring på okänd plats. Jag skrev av mig min frustration via messenger till min storebror, som är min websupport och rådgivare i detta cyberspace som både skrämmer och fascinerar mig, och sedan skred jag till verket med mitt detektivarbete!

Resultatet blev en ny look, och en längtan och önskan att utveckla min hemsida lite till!

Tänker tillbaka på hur det var när jag var aktiv i mitt beroende. Då kunde jag inte göra NÅGOT, om jag inte var BÄST. Att försöka mig på att göra en hemsida, ta reda på hur jag ger ut en bok, eller luska ut vad som behövs för att göra en video och ladda upp på YouTube var inte uppnåeligt, för jag (vågade) KUNDE ju inte misslyckas! Men i tillfrisknande har jag fått både misslyckats, och lyckats. Jag vågar prova mig fram, be om hjälp om det behövs och faktiskt försöka! Nu för tiden är det jag som är ”dataansvarig” här hemma, och jag fattar inte riktigt hur det gick till 😉

I alla fall är jag glad år min klåfingrighet idag, och jag har lärt mig att det mesta går att ställa tillrätta (tack och lov!). Så min nyfikenhet gör att jag utvecklas och lär mig nytt, både praktiskt, men också om mig själv som person!

Hur gör du när du lär dig nya saker? Lär du dig allt innan du skrider till verket, eller tar du reda på saker allt eftersom lösningarna måste till? Behöver du ha djuplodande kunskap inom det du håller på med, eller räcker det att skumma lite och lägga in bitarna i det redan befintliga pusslet? Eller kanske du blandar lite av allt?

Jag för min del tar reda på allt eftersom jag möter eventuella problem. Jag vet att det kan göra andra (som vill ha vägen utstakad) helt vansinniga, men jag tror också väldigt mycket på att få vara i min personlighet, och att min personlighet är föränderlig. Är inte det spännande?! Fråga inte min man, han håller inte med om att det är särskilt uppiggande, jag lovar! 😀

Men nu, mina vänner är det dags för mig att ta ut hundarna en liten stund, så vi får lite sol och luft innan eftermiddagen och kvällen tar fart på nytt! Allt gott till er, och jag hoppas ni gillar nya looken! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.