Föreläsningar och funderingar

Håller i dagarna två olika föreläsningar. Den ena på Bitten Jonssons HAM-kurs om hur vi kan använda 12-steg i behandling, och om hur jag jobbar med barn som är sockerberoende och deras föräldrar. Detta ledde till att att jag i helgen ska spela in ett avsnitt tillsammans med My Westerdahl, LCHF-ingenjören, till podden Sockersystrar.

Jag hoppas att det ska kunna förmedla ännu mer hopp och lyfta fram att det finns en gemenskap för sockerberoende föräldrar! Det finns en grupp på FB redan, bara att glida in och ansöka om medlemskap i Föräldraskap För små Sockerbomber :-)!

Med facit i hand kändes det som att det blev en bra föreläsning, och det slår mig återigen hur viktigt det är med stöttning och gemenskap på olika sätt. Inte minst som förälder, oavsett om barnet har ett beroende eller inte.

Andra föreläsningen jag ska hålla är på Landstingshuset i Karlstad där Sjukvårds Partiet i Värmland har möte. jag ska berätta min lifestory, och krydda den med lite ytterligare kunskap tänkte jag 🙂 Jag älskar verkligen att föreläsa! Att få ge vidare och berätta om en lösning och ge hopp till andra är verkligen otroligt kul! Önskar dig en fortsatt fin vecka med en härlig helg! Själv ska jag provmjölka lördag kväll och söndag morgon 😀

Allt gott!/A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.