Utbilda i de 12 stegen

Har under många år funderat över hur jag ska kunna förmedla de 12 stegen. I 12 stegs sammanhang finns det så många olika sätt att arbeta med stegen, och många har svårt att ta dem till sig.

Ofta är det ”Sista huset på gatan” att gå till ett 12-stegs möte, och jag skulle vilja ”flytta fram huset”, så att säga. Hjälpa tillfrisknande beroende att hitta de 12 stegen innan de har sjunkit så djupt att det är sista utvägen. Under fliken ”De 12 stegen” på sidan kommer jag att skriva om steg för steg, och tipsa, länka, berätta och inspirera dig att börja (eller fortsätta) att använda detta verktyget i ditt tillfrisknande!

Jag kommer även sjösätta min 12-stegs utbildning där jag undervisar om stegen, så som jag lärt mig att använda dem. Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.