Att foga samman två

Egentligen borde det ju inte vara så svårt. Att foga samman Sockerberoende och mitt övriga liv. Rent privat har jag ju redan gjort det. ”Alla” vet att jag är sockerberoende och att jag inte äter socker och annat skräp, men jag inser att det är lika pirrigt att tala om för mina följare att jag är bondmora, trädgårds entreprenör och äggförsäljare också. Men det är ju så, och allt det färgar ju också mitt jobb som Beroendeterapeut och min syn på livet med allt vad det innebär av miljötänk, att bo och driva företag på landsbygden osv.

Att bero på att bo och driva företag på landsbygden så skulle jag, inspirerad av Frida Boisens ”Digital Passion” försöka mig på en Livesändning via Facebook, vilket slutade i 15 sekunders snuttar där jag i stort sett bara hann öppna munnen, eftersom mottagningen här är så dålig…. Festligt, men inte lika informativt som jag hoppats…

Annars har det sina fördelar; att kunna sitta i pyjamas vid datorn, ta en promenad med hundarna i en paus, äta lunch med maken och finnas hemma när yngsta dottern kommer hem från skolan. Baksidan är att jag finns tillgänglig 24/7 (för alla), så eftersom jag ändå är hemma kan jag väl lika gärna laga maten, hänga den där tvätten, sälja de där äggen och hålla i den där kosvansen när det ska semineras…… Tja, allt har ju sina för och nackdelar.

En klar fördel är att jag, när vi bor som vi gör har en nära relation med naturen runt omkring, och har möjlighet att njuta av den varje dag. Tja, jag skriver väl på då, så får vi se om ni har några åsikter eller tankar att dela med er av <3<3

20180920_074936908_iOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.