Frukosttips

Mitt motto i förhållande till maten är ”Gör det enkelt!” Jag har aldrig varit mycket för att laga mat, och grönsaker kunde jag inte ens stava till innan jag kom i tillfrisknande. Idag kan jag bli förvånad över och glädjas åt att jag kan njuta av smaker på helt annat sätt. Tomater kan smaka olika, morötter kan skilja otroligt mycket i smak, och kött kan tillredas på så många olika, enkla sätt!

Idag tänkte jag dela med mig av frukosttips 🙂 Håll till godo ❤

Grönsaker; Vitkål, purjolök och soltorkade tomater Protein; 1 ägg, 1 burk makrill i tomatsås Fett; olivolja

  • Koka ägg på det sätt du vill ha dem (löskokt, eller hårdkokt).
  • Riv 1/2 vitkål med osthyvel i en stor skål, skär 1/2 purjolök i skivor och lägg i skålen, klipp ca 5-7 soltorkade tomater och lägg i skålen. Salta eventuellt med örtsalt, häll över 1/2 dl vit balsamvinäger, blanda och lägg upp din mängd.
  • Häll över olivoljan
  • Ät och njut 🙂

Den här frukosten kan varieras i all oändlighet, och jag brukar laga till en stor portion av grönsakerna så att jag har till flera måltider.

KISS Keep It Simple Silly ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.